SYYSTARJOUS!

Jos rauta tottelee sinua, on aika tarttua tankoon! Tartu myös huikeaan syystarjoukseemme: 20% alennus kaikkiin 12kk sopimuksiin, jotka solmitaan 30.9. mennessä. Tarjous koskee myös voimassa olevia 12kk sopimuksia, jotka uusitaan etukäteen.

TILAA HARJOITTELUSOPIMUS TÄSTÄ >>

Punttisali.com päivitys koronaohjeistuksiin

Covid-19-tilanne on edennyt Suomessa yhä parempaan suuntaan rajoitustoimien purusta huolimatta. Pidetään jatkossakin homma hyvin hallussa kuten tähän saakka. Kiitos kaikille asiakkaillemme turvatoimien noudattamisesta!
Kesän ohjeistus pysyy edelleen samana kuin kesäkuun alussa, sillä erotuksella, että desinfiointiaineen käyttö omien suoritusten välissä on erittäin suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

Huomattavasti tärkeämpää on muistaa pestä kädet huolellisesti ennen ja jälkeen harjoittelun ja harjoitella ainoastaan terveenä. Me pidämme huolen, että salia siivotaan ja pinnat pyyhitään edelleen tavallista useammin.

Huom! On kaikkien vastuulla laittaa painot ja harjoitteluvälineet takaisin omille paikoilleen harjoittelun päätteeksi. Vastaavasti, jos olet avannut sivuoven, laita se myös lähtiessäsi kiinni, vaikka salilla olisi vielä muita harjoittelijoita tai vähintään varmista, että he sulkevat oven lähtiessään.

Kaikkien harjoittelijoiden tulee ottaa seuraavat seikat huomioon:

 • Pese kätesi huolellisesti saippualla ennen ja jälkeen harjoittelun.
 • Vältä turhaa lähikontaktia muiden harjoittelijoiden kanssa.
 • Jos sinulla on mitä tahansa perusflunssaankin liittyviä oireita jätä harjoittelu väliin. Aloita harjoittelu vasta kahden oireettoman päivän jälkeen.
 • Jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita kuten kuumetta, yskää, hengenahdistusta, päänsärkyä, väsymystä, lihaskipua tai kurkkukipua pysy kotona ja seuraa THL:n ja viranomaisten ohjeistusta ja tee oirearvio omaolo.fi -tietokannassa >>Punttisali.com jatkaa salin tehostettua siivoamista. Pinnat, välineet, painot, tangot ja tasot pyyhitään säännöllisesti.
 • Salilla on desinfiointiainetta, jota suosittelemme käytettävän tankojen, painojen ja laitteiden puhdistamiseen oman harjoittelun päätteeksi
 • Seuraa aktiivisesti uutisointia ja aiheeseen liittyviä ohjeistuksia.
 • Asiakaspalvelu ei ole säännöllisesti paikalla kesäaikaan ja hoidamme asiat ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

Kysymykset ja yhteydenotto
info@punttisali.com
050 471 2903

TUTUSTU ILMAISEKSI »
KUUKAUDEN TARJOUS »

TULE TUTUS­TUMAAN ILMAISEKSI!

Ensimmäinen käynti on aina ilmainen. Tule kokeilemaan ja voit itse päättää innostutko salistamme yhtä paljon kuin me itse.

Ristipellontien liikuntahalli on auki ma-la 9:00-20:00. Jos Punttisalin asiakaspalvelutiskillä ei saapuessasi ole henkilökuntaa paikalla, ota lainaksi kulkutunniste tiskiltä ja käy tekemässä kokelutreeni.

Jos innostut salista tilaa jäsenyys jättämällä salilta löytyvä harjoittelusopimus palvelutiskin rasiaan tai tilaa jäsenyys osoitteesta tästä>>

Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse ja viestin, kun kulkutunnisteesi on noudettavissa Punttisalin asiakaspalvelutiskiltä.

PUNTTI­SALI.COM

Punttisali.com on urheilijoiden vaatimukset täyttävä punttisali. Salin osoite on Ristipellontie 1 A.

 • yli 200 m2 treenitilaa
 • urheilijoiden voimaharjoitteluun fokusoitu
 • useita painonnostopaikkoja
 • reilusti vapaita painoja
 • kattava käsipainokulmaus
 • laatikoita ja muita toiminnallisen harjoittelun välineitä
 • juoksumatot ja kuntopyörät lämmittelyyn ja aerobiseen treeniin

Meillä voit maksaa myös eri palveluntarjoajien liikuntaseteleillä.

Salilla voit harjoitella 24/7. Kun tulet tutustumaan, käy pyytämässä oven avaus Punttisalin tai Hiekka Beach Volleyn asiakaspalvelutiskiltä arkisin 15-21 ja viikonloppuisin 12-21.

TILAA HARJOITTELUSOPIMUS TÄSTÄ>>

SIJAINTI

Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki

Voit harjoitella salillamme 24/7.

PRO DOBOK FINLAND

PUNTTISALI.COM palvelun tuottaa Pro Dobok Finland Oy, joka on urheiluvälineiden maahantuontiin ja urheilukonsultointiin keskittynyt yritys.

Pro Dobok Finland Oy
Ristipellontie 1 A
00390 Helsinki
050 471 2903
www.prodobok.fi
info@prodobok.fi

HINNASTO

Meillä voit maksaa myös eri palveluntarjoajien liikuntaseteleillä.

6kk sopimukset laskutetaan aina yhdessä ja 12kk sopimukset kahdessa erässä.

Ensimmäisen sopimuksen yhteydessä perimme elektronisesta avaimesta 7€ maksun. Kadotetun avaimen korvaamisesta uudella laskutamme 10€.

Yövuoro

Alk. 204 € / vuosi

Harjoitteluoikeus


ma-su: 00:00-08:00 & 20:00-23:59

1 kk laskutus­kausi


6 kk laskutus­kausi


20 €/kk

12 kk laskutus­kausi


17 €/kk

Yövuoro

Alk. 204 € / vuosi


Harjoitteluoikeus

ma-su: 00:00-08:00 & 20:00-23:59


1 kk laskutuskausi


6 kk laskutuskausi

20 €/kk


12 kk laskutuskausi

17 €/kk

Ruuh­kan­­vält­täjä

Alk. 264 € /vuosi

Harjoittelu­­oikeus


ma-su: 00:00-15:00 & 19:00-23:59

1 kk laskutus­kausi


6 kk laskutus­kausi


25 €/kk

12 kk laskutus­kausi


22 €/kk

Ruuhkan­välttäjä

Alk. 264 € /vuosi


Harjoitteluoikeus

ma-su: 00:00-15:00 & 19:00-23:59


1 kk laskutuskausi


6 kk laskutuskausi

25 €/kk


12 kk laskutuskausi

22 €/kk

Hela dagen

Alk. 372 € / vuosi

Harjoittelu­oikeus


24/7

1 kk laskutus­kausi


40 €

6 kk laskutus­kausi


35 €/kk

12 kk laskutus­kausi


31 €/kk

Hela dagen

Alk. 372 € / vuosi


Harjoitteluoikeus

24/7


1 kk laskutuskausi

40 €


6 kk laskutuskausi

35 €/kk


12 kk laskutuskausi

31 €/kk

10-kerran kortti

100 €

Harjoittelu­oikeus


Kaikki ajat

10-kortti on voimassa 9 kuukautta sopimuksen voimaanastumisesta

10-kerran kortti

100 €


Harjoitteluoikeus

Kaikki ajat

10-kortti on voimassa 9 kuukautta sopimuksen voimaanastumisesta

PUNTTISALI.COM HARJOITTELUSOPIMUSEHDOT

Jäsenyys

 • Punttisali.com:n jäsenyys on henkilökohtainen.
 • Jäsenyyden alaikäraja on 16 vuotta. Alle 18-vuotiaan harrastajan huoltajan on allekirjoitettava harjoittelusopimus.
 • Harjoittelusopimusehdot ovat voimassa kaikilla Punttisali.com:n harjoittelusaleilla.
 • Jäsenen tulee ilmoittaa välittömästi Punttisali.com:lle nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai muiden yhteystietojen muutoksista.

Kulunvalvonta

 • Ensimmäisen jäsenyyskauden yhteydessä perimme 7 € maksun kulkuavaimesta Asiakas saa kulkea lukituista ovista ainoastaan omalla kulkuavaimella, eikä päästä muita sisään omalla kulkuavaimella. Poikkeuksena vieraat. Ks. kohta 8, ”vieraat”.
 • Liikuntahallin ulko-oven ollessa lukittuna asiakas ei saa mennä hallin muihin tiloihin kuin Punttisali.com:n harjoittelutilaan ja pukuhuoneisiin.
 • Punttisali.com:n harjoitustiloissa ja liikuntahallin yleisissä tiloissa on tallentava kameravalvonta.

Maksut ja laskutuskaudet

 • Aloittaessaan harjoittelun asiakas solmii harjoittelusopimuksen.
 • Harjoittelusopimus astuu voimaan heti kun harjoittelusopimus on allekirjoitettu asiakkaan ja työntekijän toimesta tai verkkotilaus on vahvistettu.
 • Jäsenyys laskutetaan sähköpostitse. Lasku lähetetään, kun harjoittelusopimus on allekirjoitettu tai verkkotilaus on vahvistettu.
 • Laskun eräpäivä on 14 päivää laskun lähettämisestä. Viivästyneistä maksuista peritään 7,5% viivästyskorko.
 • Jäsenyys laskutetaan yhdessä erässä, paitsi 12 kk jäsenyys, joka laskutetaan kahdessa erässä. Jos jäsen haluaa maksaa laskun useammassa erässä, lisätään jokaiseen laskuun 7€ laskutuslisä. Jäsenen tulee ilmoittaa tilausvaiheessa, mikäli haluaa maksaa laskun useammassa erässä.
 • Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva. Jäsen saa uuden laskun seuraavasta laskutuskaudesta kaksi viikkoa ennen kuluvan laskutuskauden loppumista. Laskutuskautta tai jäsenyyttä voi vaihtaa ilmoituksella laskun eräpäivään saakka.
 • 10-kortti oikeuttaa kymmeneen harjoittelukäyntiin. Kortti on voimassa 9kk ostopäivästä.

Jäsenyyden lopettaminen

 • Jäsenyyden voi päättää koska tahansa ilmoittamalla siitä Punttisali.com:lle. Jäsenyys päättyy kuluvan laskutuskauden lopussa. Maksuja ei hyvitetä, vaikka jäsen ei kävisikään harjoittelemassa jo maksetun laskutuskauden aikana.

Tyytyväisyystakuu

 • Jäsenellä on oikeus perua harjoittelusopimus 14 päivän sisällä harjoittelusopimuksen voimaanastumisesta ilmoittamalla siitä Punttisali.com:lle. Jäsenen maksama summa palautetaan täysimääräisesti.

Terveydentila

 • Jäsen on vastuussa siitä, että hänen terveydentilansa sallii harjoittelun Punttisali.com:n harjoitussaleilla.

Vakuutukset

 • Punttisali.com ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista tai jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta, ellei vahinko tai menetys johdu Punttisali.com:n vakavasta huolimattomuudesta.

Vieraat

 • Jäsen on oikeutettu tuomaan yhden vieraan ilmaiselle tutustumiskerralle harjoituksiin kerran kuukaudessa. Vierailijoista tulee ilmoittaa henkilökunnalle sähköisesti tai paikan päällä.

Harjoittelu päihtyneenä tai dopingaineiden alaisena

 • Harjoittelu päihtyneenä tai dopingaineiden alaisena on kielletty Punttisali.com:n tiloissa. Punttisali.com pidättää tällaisissa tapauksissa oikeuden jäsenyyden lopettamiseen.

Hintamuutokset

 • Punttisali.com pidättää oikeuden hintamuutoksiin myös jäsenyyden voimassaoloaikana. Hintamuutokset astuvat voimaan jäsenen seuraavan laskutuskauden alkaessa. Hintamuutoksista tiedotetaan 2kk ennen niiden täytäntöönpanoa.

Henkilötiedot ja asiakkaan tietosuoja

 • Punttisali.com kerää jäseneltä vain jäsenyyden kannalta välttämättömiä tietoja. Kaikkien henkilötietojen käsittely tapahtuu EU/ETA -alueella eikä mitään henkilötietoja luovuteta kolmansille osapuolille. jäsentietoja säilytetään 12kk irtisanomisen jälkeen tai niin kauan kuin jäsenellä on erääntyneitä laskuja maksamatta.
 • Jäsenellä on oikeus koska tahansa saada tieto, mitä henkilötietoja hänestä on kerätty ja pyytää virheellisten tietojen korjausta. Jäsen voi myös pyytää tietojen rajoittamista, mikäli sen on sopimuksen kannalta mahdollista.

Punttisalin säännöt ja viihtyisyys

 • Jäseneltä edellytetään hyvien tapojen mukaista käytöstä ja muiden harjoittelijoiden huomioimista Punttisali.com:n harjoittelusalilla. Jäsenen tulee noudattaa Punttisalin sopimusehtoja ja hyvää salietikettiä.
 • Punttisali.com pidättää oikeuden puuttua häiriökäyttäytymiseen ja toistuvasti häiriötä aiheuttavan jäsenen harjoittelusopimuksen irtisanomiseen.
 • Jäsen on velvollinen ilmoittamaan välittömästi huomaamansa vialliset välineet, laitteet ja varusteet Punttisali.com:n tiloista löytyvään huoltovihkoon tai asiakaspalveluun.

Yhteistyössä: